Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство!

Orient Radio Bg Online / Canli

Нека усъвършенстваме и издигнем нашия вестник "Заман"

КЯМИЛ ДЕМИРКАЯ/k.demirkaya@zaman.bg

В днешно време комуникирането със света става много бързо. Днес събитие, което се случва в единия край на земята, моментално се научава в другата част на планетата. При това положение медиите имат значима роля при информирането и насочването на хората, както и при оказване на въздействие върху психическото им състояние, социалните и политическите им решения.

В момента световните вестници и телевизии и интернет играят основна роля при отразяването на събитията по света. От тази гледна точка медиите са много важно средство. Дори се твърди, че те са четвъртата власт. Медията е главният фактор, който насочва хората от възпитанието до навиците, от модата до ежедневието.

След като медиите са толкова важно средство, вие също трябва да заемете мястото си сред тях в света. Това се налага, за да покажете на хората добродетелността, душевната чистота, обичта, уважението, самоотвержеността и взаимното разбирателство.

Изхождайки от това положение, ще кажем, че вестник "Заман" се издава в 14 страни по света и се разпространява в 26 държави. Погледнато от този ъгъл, "Заман" е на път да се превърне в еднa от най-влиятелните печатни медии в световен мащаб. В Турция централното издание на вестника е в постоянен процес на развитие. През 2007-ма "Заман" беше в челните редици по процент на продажби, като не отстъпваше от първите три места. Броят на продажбите варираше между 600 хил. и 720 хил. дневно.

Целта на централното издание на "Заман" в Турция през 2008-ма е още по-висока. Там вестникът си е поставил за задача да достигне тираж от 1 милион броя. Ако успее да постигне целта си (аз вярвам, че това ще стане), "Заман" ще бъде най-голямата печатна медия в Турция. Защото най-високият тираж, който вестниците в Турция достигат, е средно 600 хил. дневно.

В Европа, Америка и в други страни "Заман" също следва възходяща тенденция на развитие. Навсякъде са набелязани целите през абонаментната кампания за 2008 година и всички се трудят усилено.

Ние, от "Заман"-България, стигнахме дотук с вашите усилия и подкрепа. От 1992 година до днес вестник "Заман" продължава да се издава без прекъсване в страната, развивайки и разширявайки се, благодарение на вас.

Тук, в България, "Заман" винаги се е стремял да ви поднесе най-точната информация, истината, високия морал, добродетелността, уважението и обичта. "Заман" не се отклони от позицията си на вестник, който спокойно да четете в дома и със семейството си, както и да го препоръчате на децата си. "Заман" винаги е искал вие и подрастващите поколения да научавате хубавите и обективните неща и смятаме, че е успял да го постигне.

Наред с това "Заман" подари книги за семейната ви библиотека, от които винаги може да се възползвате. През абонаментната кампания за 2008 година вестникът подарява на едногодишните си абонати третия том от поредицата "Безкрайна светлина", в която се разказва за живота на Гордостта на човечеството Пророка Мухаммед, мир Нему. С третия том поредицата, тема на която е животът на Пророка Мухаммед, ще бъде завършена.

"Заман" стигна дотук благодарение на вас. За да се развива и оттук нататък, това пак ще стане с вашите усилия.

В момента тече абонаментната кампания. От една страна, вие може да продължите своя абонамен, а, от друга страна, с общи усилия може да развием и разширим кръга от читатели на вестника, като го препоръчваме на близки и приятели или лично ги абонираме. Нека да не казваме: "Какво значение има, ако абонираме един читател повече?" Ако всеки наш читател абонира още някой друг заедно със себе си, тиражът на вестника ще се удвои. В това отношение всеки трябва да изпълни своя дълг. В тези дни всички работещи във вестника се включват активно в абонаментната кампания, която продължава до 15 декември 2007 г. Ако и вие желаете вестникът да се развива, включете се в тази кампания и абонирайте своите близки и приятели. Един, два, три, пет, десет... Абонирайте колкото можете, за да се чува по-силно гласът на "Заман".

В крайна сметка вестник "Заман" се състои от страници, събрани на едно място. Те ще получат истинска стойност само благодарение на вас.

"Zaman"
19 - 25 Ноември
Година: 15, Брой: 47

Публикуване на коментар

StatCounter

Our Blogger Templates

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP