Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство!

Orient Radio Bg Online / Canli

Ханибал Лектър вилнее в Анкара

Озгюр Денгиз започнал да убива на 17, обичал вкуса на човешко месо и кръв

Легендарният герой Ханибал Лектър от филма "Мълчанието на агнетата" оживя в Анкара. 27-годишният турчин Озгюр Денгиз си доставял любимото ядене - човешко месо, с доста усилия. Обикновено дебнел самотни хора, за да може да вкуси от предпочитаното ястие.
"Обичам вкуса на кръв и човешко месо", призна си чистосърдечно Денгиз при залавянето му преди няколко дни. Той потвърди, че е убил 55-годишния боклукчия Сафер Ер само за да си устрои след това кулинарен пир. "Говорихме си малко с Ер. След това пийнахме алкохол във фургона на бунището Мамак, после извадих пистолета, стрелях два пъти в главата и нарязах тялото му на парчета", разказва без разкаяние канибалът. Вкусил месото на жертвата, което доста му харесало, затова си занесъл и вкъщи, където го пъхнал във фризера, за да има и за по-черни дни. Полицията намери торбата с останките на жертвата.
Без притеснения Денгиз разказа при разпита, че се е опитвал многократно да убива хора заради месото им. Ако не бил заловен, щял да продължи с това занимание. Още на 17 години убива един от своите приятели. Получава присъда, но заради амнистия е освободен едва след 4 години.
Да яде човешко месо е фикс идея за Денгиз, която го тласка към престъпления. На 5 юни тази година убива Седат Ерзурум, но не успява да опита месото му, защото за нещастие отнякъде се появяват хора. След това среща на 9 август Абас Инан на бунището Мамак. Мъжът бил сам и канибалът стреля по него осем пъти в главата и стомаха. Мъжът обаче очевидно е имал силна воля за оцеляване и успява да избяга. През септември среща Ер, който обаче не успява да избяга и става и вкусно блюдо за Денгиз.
Канибализъм в модерните общества е стриктно табу, но все повече разтърсващи случаи се появяват в пресата. Психиатрията причислява това отклонение към парафилията или фетишизма. Парафилите са хора, които насочват сексуалните си щения към обекти, които мразят.
Малко преди да заловят турския канибал, в аристократична Виена хванаха 19-годишен германец, похапващ от безработен австриец. Полицията го завари да закусва с мозъка и езика, които прилежно беше сложил в чиния. Има подозрения, че случаят е свързан със секусалната доминация. "Този, който изяжда телесни части от другия, се изживява като господар. Такива хора изпитват абсолютна власт над хората в такива моменти", обяснява съдебният психиатър Сигрун Розманит.

в."Стандарт нюз",19.09.2007

Публикуване на коментар

StatCounter

Our Blogger Templates

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP