Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство!

Orient Radio Bg Online / Canli

Турците подписват предварителен договор за купуването на Локо (Пд)

Динчер Фейзов

Зеки Байрам и Левент Назифоглу се срещнаха с кмета Иван Чомаков

Турските бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам днес след обяд ще подпишат предварителен договор за закупуването на Локо (Пд) с изпълнителния директор Емил Наков.

Това стана ясно след срещата на бизнесмените с пловдивския кмет д-р Иван Чомаков. При градоначалника, освен турците се яви и генсекът на "смърфовете" Атанас Узунов, както и легендата Христо Бонев. Малко след това делегацията отпътува към "Лаута", за да разгледа спортното съоръжение, което смятат да вземат на концесия, както им бе обещано от д-р Чомаков.

След обяд Зеки Байрам и Левент Назифоглу ще се срещнат с треньорския щаб и ще изгледат първата тренировка след ваканцията на "черно-белите".

"Юридически всичко според нас ще приключи след 2 седмици. До тогава госпожа Тасева трябва също да е готова с документите. Г-н Наков няма желание да остава на работа в клуба. Ние обаче сме респектирани от него и винаги ще разчитаме на помощта му. С Атанас Узунов се познаваме повече от 5 години", заяви пред журналисти Левент Назифоглу.

Преводачката му – Галя Топалова, която е съпруга на Зеки Байрам разкри, че същинските собственици на Локо (Пд) ще бъдат други бизнесмени от южната ни съседка, които са работили и в Управителния съвет на Галатасарай. Имена обаче Топалова не съобщи.
(Топспорт>бг,28.06.2007 г.)

Публикуване на коментар

StatCounter

Our Blogger Templates

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP