Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство!

Orient Radio Bg Online / Canli

В първия ден на Рамазан байрам експозиция за етносите

Септември 2008
Общество

София, България
На 30 септември (вторник) от 13,00 часа във фоайето пред централния офис на Гражданско сдружение “ЕВЕТ” /Европейска визия за етническа толерантност/ беше официално открита Постоянната изложба “България – дом на етносите”. Централата на Сдружение "ЕВЕТ", член на Националния съвет за сътрудничество по етническите и демографски въпроси към Министерски съвет, се намира на бул. “Витоша” №18, ет. 6.
Експозицията се открива в първия ден на религиозния празник Рамазан байрам. Изложбата “България – дом на етносите” включва литографии от з.х. Мана Парпулова и дигитална фотография от Павел Ганчев. Експозицията ще бъде официално открита от председателя на сдружението Ергин Емин.
“ЕВЕТ” е създадено преди 8 години. Освен Европейска визия за етническа толерантност, ЕВЕТ означава “ДА” и символизира позитивната ориентация на инициативата, която казва „да” на етническата хармония, „да” на европейската интеграция и „да” на отвореното гражданско общество. Сдружение “ЕВЕТ” има създадени структури в 22 области в страната. /БЛИЦ

*

ГРАЖДАНСКО СДРУЖЕНИЕ "ЕВЕТ"

Публикуване на коментар

StatCounter

Our Blogger Templates

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP