Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство!

Orient Radio Bg Online / Canli

Турция шокирана от насилвана българка

Мъжът й я карал да проституира, отвлякъл сина им и го принуждавал да гледа порно

Истанбул

Нахиде Дениз

Турция е скандализирана от драмата на българка, която била карана от съпруга си да проституира. 35-годишната Мухсине Саръкая, която е от гр. Добрич, била подлагана на системен тормоз от мъжа си Мустафа Саръкая. Когато натискът станал непоносим, нашенката предпочела да избяга от дома им в курортния град Бодрум. За да й отмъсти за непослушанието, той отвлякъл сина им, който е ученик в първи клас. Това станало преди два месеца. Оттогава не се знае къде са и двамата.
Мухсине вече е подала иск в прокуратурата срещу мъжа си. Освен това се опитва да издири сина си Мухамед сама. Тя е залепила снимките му пред сградата на съда в Бодрум, откъдето всеки ден минават много хора и туристи. Опасява се, че мъжът й може да е извел сина им зад граница.
Историята на Мухсине е впечатляваща. Тя се изселва се през 1990 година в Турция. След време започва работа в хотел. Там работи и Саръкая като бодигард. Те се влюбват и решават да се врекат във вярност пред телевизионните камери като участници в предаване за женитби, които са много популярни в Турция. Но приказката свършва дотук. Мухсине скоро разбира, че мъжът й е замесен в банда за сводничество. "При операция на жандармерията мъжът ми бе арестуван за сводничество.
Влязъл в банда, която се занимавала с търговия на бяла плът.
Те спазаряваха всякакви жени - рускини, българки, и ги карали да проституират. Като го освободиха, започна да ме насилва и аз да проституирам. Не се съгласих", разказва българката. Тя взела сина си и избягала. Започнала работа в хотел. "Но мъжът ми отвлече сина ми. Сега не знам къде е. Обади ми се два пъти скришом по телефона, но не знае къде се намират. Каза ми, че баща му го карал да гледа порнофилми. Страхувам се за сина си, искам по-скоро да го намерят", разказва още тя.

Inform,24.06.08

Публикуване на коментар

StatCounter

Our Blogger Templates

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP