Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство!

Orient Radio Bg Online / Canli

ДПС подслади парламента


Кулминацията на свещения за мюсюлманите месец Рамадан зарадва целия български парламент. Големият празник Рамазан Байрам започна още във вторник. Тогава всички депутати от Движението за права и свободи забравиха партийната работа и се отдадоха на заслужена почивка. В сряда пък шефът на енергийната комисия в парламента Рамадан Аталай лично поръча няколко тави баклава, за да почерпи за здраве колеги и журналисти.

Най-неочаквано обаче в четвъртък депутатите от ДПС отново изненадоха целия личен състав в парламента с нова порция от сладкото и сочно лакомство. “Празникът е три дни, затова и ние черпим три дни”, обясниха народните представители. Депутатите не можаха да се отделят от вкусната баклава и дори закъсняха за заседанието в пленарна зала в 11.00 ч. Председателстващият Любен Корнезов трябваше да ги приканва дълго и упорито да заемат депутатските банки. “Цели парламентарни групи отсъстват от залата”, констатира той.

“На нас от ДПС всички ни завиждат, защото отбелязваме всички празници - и мюсюлмански, и християнски!”, гордо пък обясняваха хората на Ахмед Доган.

Inform,четвъртък, 2 октомври 2008

Публикуване на коментар

StatCounter

Our Blogger Templates

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP