Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство!

Orient Radio Bg Online / Canli

ТУРСКА ТЕЛЕВИЯ ПРАВИ РЕПОРТАЖ ЗА "PANOIL"

От Шенай Нуриева

Харманли

Турската телевизия Show посети преди две седмици най-активно работещата бензиностанция в Харманли Panoil. При нея зареждат много клиенти от Турция, които са останали доволни от обслужването, затова се обадили на екипа на телевизията. В репортажа си за българската бензиностанция турските журналисти разказват, че управителят Нихат Саачъ се е погрижил за хората, които зареждат от Panoil да получат безплатно кафе или чай и да им измият колата по желание на клиента. Те казват, че освен от българи и турци, мястото се посещава и от други чужденци.
Господин Саачъ е останал с много добри впечатления от Харманли и е категоричен, че не би го сменил за друг град. Откакто е тук се разбира добре с местните хора, доволен е и от управниците на града. През петте години, които работи бензиностанцията, управителят не е улучвал на нелоялни клиенти.
Нихат е един от спонсорите на града. "Обичам да помагам на младите и бих го правил за всеки, независимо от националността, все пак всички сме хора", споделя той. Наскоро той наел на работа и талисмана на града Иван, на който любимото му занимание доскоро бе да обикаля с колелото просейки. "Исках да му помогна, да го отдалеча от уличния живот на просяка и да го превърна в друг човек, затова го наех", казва Нихат. Доволен е от персонала, с който работи в Panoil, и макар че няма нужда да го увеличи, който се нуждае от работа би го наел.

Inform,Интеренет издание година VI, 19-25 септ. 2008 г

Публикуване на коментар

StatCounter

Our Blogger Templates

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP