Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство!

Orient Radio Bg Online / Canli

Намерен мъртъв шефът на кабинета на Доган

17/10/2008 10:11 PM

Българската полиция съобщи, че Ахмед Емин, който е началник на политическия кабинет на лидера на ДПС Ахмед Доган се е самоубил. Инцидентът е станал късно следобяд.

Според говорител на полицията в София, около 18 часа е получено съобщение за намерено тяло на мъж в сграда на ул. “Беловодски път” в кв. “Бояна”.

По-късно е установено, че това е Ахмед Емин. Първоначалният оглед е установил, че причина за смъртта е огнестрелна рана. По данни до момента става дума за самоубийство.

През последните пет години Емин е несменяем началник на кабинета на лидера на ДПС Ахмед Доган.

Ахмед Емин Хюсеин е роден на 24 юли 1962 г. На местните избори проведени през 1995 е избран за кмет на село Козица от ДПС.

Името на Ахмед Емин нашумя през 2007, когато лидерът на Национален защитен център “Справедливост” Сезгин Мюмюн обяви, че ДПС е дало на партия “Атака” 1.6 млн. лв. за предизборната й кампания през 2005.

Мюмюн притежавал документ, който потвърждава този факт. Това е докладна до Ахмед Доган от шефа на канцеларията му Ахмед Емин. Тя е написана върху бланка на Движението за права и свободи и носи печата на партията, твърди Мюмюн.

Ахмед Емин е имал участие в различни фондации, ръководени пряко или косвено от Ахмед Доган, сред които са "Еко кауза" ЕООД , Фондация "Избор - 2001" и Фондация "Хермес".

kafene.net

Публикуване на коментар

StatCounter

Our Blogger Templates

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP