Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство!

Orient Radio Bg Online / Canli

Cebit Bilisim Eurasia – от 7 до 12 октомври 2008г. в Истанбул

Cebit Bilisim Eurasia, ще се проведе от 7-12 октомври 2008, стана ясно днес на проведена пресконференция, воденa от Шафак Алпай, Генерален координатор на Hannover Fairs Interpro International A.S, по повод предстоящия в Истанбул панаир. През 2007 г. Cebit Bilisim Eurasia събра 908 участници от 20 страни и 140 хиляди посетители, 40 % от които професионалисти. За тази година очакванията са много по-големи. Събитието предоставя възможност за реализация установяване на контакти в областта на международното бизнес сътрудничество.

През 2008 г. панаирът ще има четири основни сектора. „Бизнес свят” ще бъде самостоятелен сектор, като за получаване на достъп са необходими визитка и регистрация , а „Дигитален живот” ще включва продукти, променящи бизнеса и всекидневието. Другите два сектора са „Електроника за дома” с демонстрация на най-новите технологии и оборудване и „Телекомуникации” - ново поколение решения и инфраструктура в комуникационните технологии.

Целта на тазгодишния панаир е не просто изложение на продукти и услуги, а широко разнообразие от програми и форуми, тематични сектори и специални събития. Новата концепция на Cebit Bilisim Eurasia е да улесни посетителите да открият без затруднения нужните им продукти.

Inform,2008
*

CeBIT Bilişim Eurasia

7 – 12 Ekim 2008Takviminize ekleyin...

İstanbul, Türkiye

CeBIT Bilişim Eurasia Katılımcı–Ürün–Marka Arama Sistemi devreye girmiştir.

Публикуване на коментар

StatCounter

Our Blogger Templates

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP