Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство!

Orient Radio Bg Online / Canli

Бизнес: “Рено” представи автомобил по проект на турски и румънски инженери

photo

“Рено” представи своя нов модел “Симбол” на автомобилното изложение в Москва. [Гети Имиджис]

08/2008

Сглобен в Турция модел на “Рено” направи своя дебют в Москва.

“Рено” представи на автомобилното изложение в Москва във вторник (26 август) своя нов модел “Симбол”, който е проектиран от инженери от Румъния, Франция и Турция. "Рено" ще сглобява колата в Турция заради близостта на страната до пазарите на Централна Европа, Близкия изток и Африка.
*
Френският производител на вятърна енергия “Пърфект Уинд” ще инвестира 210 млн. евро в 150-мегаватова вятърна електростанция в Турция, съобщи дружеството в свое изявление. "Пърфект Уинд", което е собственост на испанското дружество “Ибердрола”, планира да инвестира около 1,5 млрд. евро в сектора на възобновяемата енергия в Турция през следващите пет години.
*
Германската верига от магазини за електроника “Медиа Маркт” откри своя най-голям магазин в Турция в четвъртък (28 август) в търговския център “Анкара Форум”. Това е шестият магазин, който "Медиа Маркт" отваря в Турция за една година, каза по време на пресконференцията Мустафа Алтъндаг, директор на “МедиаСатурн Холдинг”, отговарящ за дейността в Турция. В новия магазин се предлагат повече от 70 000 продукта. "Медиа Маркт" е най-големият търговец на дребно на електроника в Европа.
*
Турция откри своя търговска камара в Прищина в понеделник (25 август). На церемонията присъстваха турският държавен министър Каза Язъджъоглу, който заяви, че службата ще помогне за засилване на икономическите отношения между двете държави и ще привлече турския бизнес в Косово.

Това съдържание е изготвено специално за SETimes.com

Публикуване на коментар

StatCounter

Our Blogger Templates

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP