Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство!

Orient Radio Bg Online / Canli

Българка, подманена с обещание за лечение в Турция, била принуждавана да проси

Нейни близки я убедили да отиде в Измир, където щели уж да я оперират, но взели парите й и я накарали да проси по улиците на града. Полицията е заловила измамниците.

17.08.2008

Турската полиция в Измир е спасила българката Надка Иванова Симеонова, която била доведена в Турция с обещание за лечение, но била принуждавана да проси, съобщи информационната агенция Джихан.

Преди време българската гражданка пострадала от втория си съпруг, който я залял с бензин и тя получила обгаряния по тялото си.

Доведената дъщеря на сестра й С.Й.М и любовникът й Н.Й я убедили да отиде в Турция с обещанието, че ще я излекуват в турска болница. Надка се съгласила и пристигнала в Турция.

Двамата отначало взели всичките й пари, а след това й казали, че те не стигат за операцията и я накарали да проси, за да осигури още средства.

"Сутрин ме оставяха на една от главните улици в Измир, за да прося. Вечер ме взимаха и прибираха всичките ми пари. Не издържах и ги заплаших, че ще се оплача в полицията и те ме оставиха без пукната пара", посочила Надка в показанията си пред турската полиция.

Въз основа на жалбата й полицията в Измир заловила мъжа и жената. Двамата били предадени на съда по обвинение за "нелегална търговия с хора".

Inform

Публикуване на коментар

StatCounter

Our Blogger Templates

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP